things you do not see

Var ju och dressyrträna förra helgen och tog då bort broddarna för att vi skulle åka transport länge, efter började ju det varma vårvädret och jag tog inte på broddarna eftersom jag vill få bort dom så tidigt som möjligt eftersom det sliter på benen för hästen och Eddie som är överviktig redan har belasting på benen och senor. Men var halt igår så dom fick åka på igen men ska ta bort på under veckan om det här vädret fortsätter.

I sommar ska eddie bli trim och fit! Han kommer lite tråkigt nog få gå med gräsreducerare nästan hela sommaren och få byta hage några timmar och beta utan den då. Sen blir det mkt träningar ska försöka börja med fältävlan och ta några kurser i det eftersom fältävlan kräver en god konditions på hästen. Ska försöka hinna med två ridpass per dag och dessutom låta honom dra vagn. Men eddie börjar bli äldre och såklart påverkar hans vikt hans ben och kropp.

Gymmet imorgon, blir tömköring för eddie men ska vara ute och promenera lite istället för bara banan, men kommer avsluta galoppen på banan. Nu äta och se äkta människor ikväll.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0